Generativ ai-teknik

Douglas H Flynn. Artist render. Art by Douglas H. Flynn.

Välkommen till vår samling av generativt skapade posters, en konstform som har sina rötter i den experimentella konsten från 1950-talet. Våra motiv är unika konstverk som är skapade i ett samarbete mellan generativa ai-processer och våra designers. I generativ konst används mjukvara, algoritmer eller andra autonoma system för att skapa konstverk. Konstnärer har använt dessa tekniker sedan 1950-talet för att utforska de gränser som separerar konst och teknik. UnrealRetro tar avstamp i generativ konstens pionjärer och inkluderar namn som Manfred Mohr, Vera Molnar och John Whitney. 

Våra konstverk är skapade av våra designers som älskar att testa nya tekniker och att utforska möjligheterna inom konst. Varje poster som vi säljer är en reproduktion av ett helt unikt verk och tas fram i en begränsad upplaga.

Douglas H. Flynn är en pseudonym som vi har valt att använda för att skapa en fördjupad känsla av retrokultur, något som återspeglas i hans verk. Alla våra motiv är märkta med hans tryckta signatur. Den märkningen betyder att motivet kommer från oss och endast finns i begränsad upplaga. Det är vår kvalitetsstämpel.

Genom samarbetet mellan designers och ai kan unika motiv, mönster och former skapas. Till exempel kan AI-tekniken användas för att utforska olika färger och former, eller för att skapa nya och överraskande mönster och strukturer. Våra designer och AI samarbetar tillsammans för att justera och förbättra konstverket tills det uppnår sin slutgiltiga form.

Douglas H. Flynn's gifted daughter. Render by Douglas H. Flynn